24 Temmuz 2009 Cuma

ComicCon: „Resident Evil: Afterlife“i, Paul W.S. Anderson 3D boyutunda cekecek



Amerika'nin San Diego kentinde her sene geleneksel olarak düzenlenen ComicCon, bilindigi üzere daha cok geek tipli cizgi roman fanatiklerinin katildigi bir platformdur. Ve ComicCon etkinligi, daha cok korku, bilim-kurgu ve fantastik ögeleri iceren cizgi romanlarin en güncel haberlerinin basina sizdigi bir yer olarak da dikkat ceker. Su siralar tüm hiziyla devam eden ComicCon'un, ilk gününde bir haber de „Resident Evil“ (Ölümcül deney) serisinden geldi.

Buna göre „Resident Evil“ film serisinin dördüncü filmi olacak „Resident Evil: Afterlife“in yönetmen koltuguna, serinin birinci filminin hem yönetmeni hem de senaristi, ikinci ve ücüncü filmlerin ise sadece senaristi olan Paul W.S. Anderson oturacak.

Paul W.S. Anderson bu konuda yaptigi aciklamada, „Resident Evil: Afterlife“in aktüel trend olan 3D boyutunda cekileceginin müjdesini vererek, „Resident Evil: Afterlife“in yeni trilojinin ilk filmi olacagi aciklamasinda bulundu. Bu da „Resident Evil 5“ ve „Resident Evil 6“nin da önümüzdeki yillarda vizyondaki yerini alacagi anlamina geliyor.

Resident Evil“ film serisindeki bir diger önemli gelisme ise, güzel yildiz Millla Jovovoch'in „Alice“ rolü ile yeniden beyazperdeye dönmesi. Serinin su ana kadar gördügü en büyük bütce ile cekilecek olan „Resident Evil: Afterlife“in prodüksüyonuna, 28 Eylül 2009 tarihinde Toronto'da baslanacak. Ve Film 17 Eylül 2010'de vizyona girecek.

ComicCon etkinliginden sicagi sicagina haberleri sizlere aktarmaya devam edecegim. Cagdas Seichter / Frankfurt


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder