24 Temmuz 2009 Cuma

„Karayip Korsanlari“, yeni bir trilojiyle geliyor

Basrolünde Hollywood'un star oyuncusu Jonny Depp'in oynadigi „Karayip Korsanlari“ film serisinin 4. ayaginin cekimlerine, önümüzdeki bahar aylarinda baslanacak. Amerika'nin San Diego sehrinde, gectigimiz günlerde baslayan ComicCon etkinligine katilan Sidney'in yöneticisi Oren Aviv bu konuda yaptigi aciklamada, „Karayip Korsanlari 4“ün cekimlerine 2010'un Nisan ve Mayis aylarinda baslanacagini resmen duyurdu.

Filmin 2011 yilinda vizyona girmesini planladiklarini da belirten Aviv, „Karayip Korsanlari 4“ün yeni bir üclemenin baslangici olmasini umut etiklerini de söyledi. Bu, „Karayip Korsanlari“nin bes ve altinci ayaginin da önümüzdeki yillarda beyazperde de olacagi anlamina geliyor.

Yeni üclemenin icerigine de deginen Aviv, daha cok Kaptan Jack Sparrow'un su ana kadar oldukca az deginilen ön hikayesinin masaya yatirilmasini istediklerinin sinyalini verdi.

Ilk üclemeden sonra „Karayip Korsanlari“ kadrosundan ayrilan yönetmen Gore Verbinski'nin, yeni üclemeye yeniden dahil olup olmayacagi belirsizligini koruyor. Jonny Depp, yeni „Karayip Korsanlari“ film projesinde de basroldeki yerini alacak.

Cagdas Seichter / Frankfurt


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder