17 Temmuz 2009 Cuma

Kim Bilbo Baggins olsun?






Yüzüklerin Efendisi“ üclemesinden sonra, iki seri halinde beyaz perdeye uyarlanacak olan „The Hobbit“ isimli filmde, 'Bilbo Baggins' rolünü kimin canlandiracagi merakla bekleniyor.

Önümüzdeki hafta, San Diego'da düzenlenecek olan „Comic Con“ bulusmasina filmin senaryo yazari Peter Jackson da katilacak. Ve söylentilere göre Jackson, burada büyük olasilikla „The Hobbit“in oyuncu kadrosunu aciklayacak. Iste bu yüzden daha simdiden „The Hobbit“in baskahramani, Frodo'nun amcasi 'Bilbo Baggins' rolünü kimin üstlenecegine dair yapilan spekülosyonlar iyiden iyiye alevlendi.

'Bilbo Baggins' karekteri icin ismi gecen oyuncularin basinda, „Wanted“den tanidigimiz James McAvoy sadece bulunmakla kalmayip, isin icindekiler tarafindan da en büyük favori olarak gösteriliyor. McAvoy'un en büyük rakiplerinin basinda ise, bir televizyon dizisi olan „Doctor Who“nun basarili Ingiliz oyuncusu David Tennat geliyor. Tennat'in Comic Con“ bulusmasinda, „Doctor Who“nun sinemaya uyarlanacaginin müjdesini vermesi de tahminler arasinda yer aliyor. Ismi 'Bilbo Baggins' söylentileri icerisinde yer alan diger bir kuvvetli aday ise, „The Potter“ film serisinin yildiz aktörü Daniel Radcliffe.

McAvoy, Tennant ya da Radcliffe? Peki, Emile Hirsch'e ne derdiniz? 'Bilbo Baggins' rolünde en cok kimi görmek isterdiniz?

Cagdas Seichter / Frankfurt




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder