2 Temmuz 2009 Perşembe

sifir sifir komedi

"The Bourne Ultimatum" (Son Ültimaton) filminin star oyuncusu Matt Damon'un yeni filmi "The Informant" (Ajan) filminin ingilizce ilk fragmani yayinlandi. 

"The Informant", Kurt Eichenwald'in kitabindan "Ocean's Eleven" filminin usta yönetmeni Steven Spderbergh tarafindan sinemaya uyarlandi. 1990'larin basinda yasanan gercek bir olaydan uyarlanan Ajan-Komedisi tarzindaki filmde Matt Damon, sirketinin müsterilerini dolandirdigini FBI'a bildirerek gönüllü olarak ajanlik yapan bir müdürü canlandiriyor. 

Hiciv oklarinin FBI'a cevrildigi bu ilgi cekici filmde, 007 James Bond ile uzaktan yakindan hic bir alakasi olmayan bu sira disi ajan filmi ile izleyiciler sinema tarihinin en komik ajanina sahit olacaklar. Film Almanya'da 05 kasim 2009 tarihinde vizyona girecek. cagdas seichter/frankfurt

filmin ilk ingilizce fragmanina burdan ulasabilirsiniz. (http://www.cinema.de/kino/news-und-specials/news/der-1-trailer-der-agenten-komoedie-der-informant-matt-damon-als-agent-null-null-nix,3736634,ApplicationArticle.html) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder