16 Temmuz 2009 Perşembe

„Straw Dogs“ kadrosuna Bosworth ve Skarsgard da katildi


Bir Dram-Gerilim türünde olan „Straw Dogs“un beyaz perdeye yeniden uyarlanan film projesine, „21“, „Blue Crush“ filmlerinden tanidigimiz Kate Bosworth ile televizyon dizisi „True Blood“un oyuncusu Alexander Skarsgard da dahil oldu.

Daha önce „Supermen Returns“ icin kamera karsisina gecen Bosworth-Skarsgard ikilisi, böylece yeniden bir araya gelmis oldular. Filmde Bosworth ve Skarsgard, Los Angeles'ten Mississippi'ye tasinan bir cifti canladiracaklar.

Straw Dogs“un basrolünde ise, „X-Men“ üclemesinin yildiz oyuncusu James Marsden'in yer alacagi daha önceden duyrulmustu.

Straw Dogs“un (Köpekler) yeni versiyonunda yönetmen koltuguna, „Rufmord“, „Nothing But The Truth“ filmerinden tanidigimiz Rod Lurie oturacak. Filmin senaryosunu ise, yine ayni sekilde Rod Lurie kaleme alacak.

Straw Dogs“, gösterime girdigi 1971 yilinda icerdigi siddet sahneleri ile oldukca ses getirmisti. O dönem filmin basrolünde oynayan Dustin Hoffman da sergiledigi etkileyici performans ile isminden söz ettirmeyi basarmisti.

Cagdas Seichter / Frankfurt


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder