2 Temmuz 2009 Perşembe

„Transformen: Yenilerin Intikami“ hata kayniyor


Gösterime gireli cok az bir zaman gecmis olmasina ragmen „Transformen: Yenilerin Intikami“, daha simdiden en cok cekim hatasinin yapildigi film oldu.


Son senelerin ilk hafta itibari ile en cok izlenen filmi olma özelligi basarisini yakalayan „Transformen: Yenilerin Intikami“ filminin hayranlari, filmin vizyona girdigi ilk gün itibari ile 13, toplamda da tam 40 cekim hatasi tespit etti. 


Filmde en cok dikkat ceken hatalarin basinda ise oyuncunun pozisyon isaretlerinin bir sahnede görülebilmesi. Bu hatayi „Sam“, Autobot komutani Optimus Prime ile mezarliktaki konusmasinda yapiyor. Ayrica Shia LaBeouf‘un duruma göre bir kolundaki bandaj ile bir görülüp bir görülmemesi. Bilindigi üzere Shia LaBeouf, filmin cekimleri esnasinda bir bar cikisinda araba kazasi yaparak elinden yaralnarak filmin geri kalan sahnelerini yarali bir elle tamamlamak zorunda kalmisti.


Filmde en cok dikkat ceken hatalardan birisi de Megan Fox‘un, Misir cöllerinde üzerinde bulunan ve toz-kir icinde kalan beyaz pantolonunun filim bitis sahnesinde kameraya bembeyaz yansimasi. 


Yönetmenligini Ron Howard‘in yaptigi „Melekler ve Seytanlar“ filminde ise, toplam 19 hatali cekim tespit edilmisti. cagdas seichter/frankfurt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder