8 Temmuz 2009 Çarşamba

Yeni „Blade“ trilojisi yolda

ilk sinemaya uyarlamasi 1988 yilinda yapilan ünlü cizgi roman karekteri „Blade“ trilojisinden sonra, simdi de yeni bir „Blade“ üclemesi gündeme geldi.

„Blade“ serisinin ilk filminin yönetmeni Stephen Norrington ve yine ayni sekilde ilk „Blade“ filminde vampir „Deacon Frost“ karekterini etkileyici bir performansla canlandiran Stephen Dorff yeni „Blade“ filminin yolda oldugu müjdesini verdiler. Edinilen bilgiye göre, yeni „Blade“ projesinde „Deacon Frost“ karekterinin serüvenlerini, üc asamali (Spin-Off) bir sekilde sinemaya uyarlanacak. 

Ünlü oyuncu Stephen Dorff, konu ile ilgili yaptigi aciklamada, filmin cekimlerine önümüzdeki sene baslamayi umut ettiklerini belirtti. Ve „Deacon Frost“ karekterinin kendisi icin hic bir zaman vazgecilmez bir tipleme oldugunu söyledi. 

Yeni „Blade“ üclemesinin yolda oldugunu dogrulayan yönetmen Stephen Norrington ise, filmin calismalarina, 2012 yilinda vizyona girmesi planlanan kült „The Crow“ serisinin yeni versiyonunun cekimlerinin bitmesinden sonra sonra baslayacagini acikladi. cagdas seichter/frankfurt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder