2 Ağustos 2009 Pazar

„Karayip Korsanlari 4“, yeni yönetmenini buldu

Tüm zamanlarin en cok begenilen korsan filmelerinin basinda gelen „Karayip Korsanlari“ film serisi, yeni yönetmenini buldu.

Serinin ilk üc filminin yönetmen koltugunda oturan Gore Verbinski'nin, dördüncü filmi cekmek yerine „Bioshock“ isimli film projesini tercih etmesinin ardindan Disney, „Karayip Korsanlari“nin basina „Chicago“nun yönetmeni Rob Marshall'i getirirmeye hazirlaniyor. Edinilen bilgiye göre, Disney ile Marshall sözlesmeyi imzalama asamasina kadar geldi.

Bu konuda elini mümkün oldugu kadar cabuk tutmak isteyen Disney, yildiz aktör Jonny Depp'nin „The Lone Ranger“ isimli film projesi disinda yeni bir korsan filmi projesinde daha rol almadan „Karayip Korsanlari 4“ün cekimlerine baslamak istiyor.

Marshall'in „Karayip Korsanlari 4“ün cekimlerine baslamasi icin ise, öncelikle müzikal türünde olan „Nine“ isimli filmin cekimlerini tamamen bitirmesi gerekiyor.

Gectigimiz Ocak ayinda „Karayip Korsanlari“nin oyuncu kadrosundan ayrilan Keira Knightley'in ardindan, 32 yasindaki basarili aktör Orlando Bloom da serinin dördüncü filminde rol üstlenmeyeceklerini daha önceden aciklamislardi.

Cagdas Seichter / Frankfurt


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder