26 Haziran 2009 Cuma

"300 spartali"nin devami iddali geliyor


su siralar "watchmen" filminin tanitim promosyonu turunda olan ünlü yönetmen zack synder, "300 spartali" filminin devam niteligini tasiyacak olan filmi hakkinda ilk bilgileri verdi. buna göre snyder, serinin ilk filminin 'teknik altyapisi'nda özelliklede estetiginde cok büyük degisikliklere ve denemelere gitmeden, kendisine basariyi getiren stilini koruyacak. synder, konu ile ilgili yaptigi aciklamada, kendilerinin serinin ilk filminde kullanilan teknolojiye bagli kalacaklarini belirtti. ve filmin cok fazla star wars'a benzememesini istediginin altini cizdi.

2010'da vizyonda

"300 spartali"nin devami niteligindeki filmin 2010 yilinda vizyona girecegini ve filmi planlanan tarihe yetistirmek icin ilk filmin senaryolastirildigi kitabin yazari olan frank miller'e oldukca baski yaptigini söyledi. synder, "hatta frank, arastirma ve incelemelerde bulunmak icin yunanistan'a gidecek" dedi.

synder, filmin görsel olarak herseyden önce daha büyük bir acik arazide cekileceginin yani sira izleyicilerde daha cok etki uyandiracagini acikladi. synder ayrica, frank miller'in kendisine filmin cekimleri icin atina ve ege'ye de gideceklerinin ipucunu verdigini söyledi. cagdas seichter/frankfurt 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder