25 Haziran 2009 Perşembe

shia labeouf: "annem hipi (hippy), babam ise bir soytariydi"


hollywood'un harika cocugu shia labeouf, bild gazetesi köse yazari norbert körzdörfer'e verdigi röportajda "annesinin evin icinde ciplak dolasan bir hipi (hippy), babasinin ise uyusturucu satan bir soytarinin teki" oldugunu söyledi.

sinema otoriteleri tarafindan henüz 23 yasinda olmasina ragmen daha simdiden "yeni tom hanks" yakistirmasi alan shia, gecmiste cok boktan hatalar yaptigini kabul etti. 

ehliyeti alinmis

"transformen: revenge of the fallen" filminin cekimleri devam ederken alkollü bir sekilde araba kullanmasindan ötürü kaza yaparak sans eseri sadece elinden yaralanan shia, kaza sonrasi polisler tarafindan ehliyetine el konuldugunu da itiraf etti. ve filmin geri kalan sahnelerinin cekimi icin yarali bir elle kamera karsisina gecmek zorunda kaldigini söyledi.

"indiana jones", "eagle eye", "transformen 1 & 2" filmlerinin genc yildizi shia, söhreti bu kadar cabuk bir sürede yakalamasi hakkinda ne düsündügünün sorulmasi üzerine, "ben, olaganüstü bir durumun icerisinde olan normal bir insanim. ve hollywood'un kahramanlari ile calisabildigim icin de cok mutluyum" dedi.

otel odasinda milli olmus

ilk sex tecrübesini montreal'de bir otel odasinda yasadigini aciklayan shia, " ilk sex deneyimim tam bir felaketti. o gece adeta bir porno filmi canlandirarak sex yaptim" dedi. ilk defa bir hollywood ekibine dünya harikasi pramitlerde cekim yapilmasina "transformen: revenge of the fallen" filmi ile müsade edildigini de sözlerine ekleyen shia, bunun sebebinin de pramitlerin sefinin bir transformen hayrani olmasindan kaynaklandigini belirti. cagdas seichter/frankfurt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder