14 Temmuz 2009 Salı

Megan Fox, „Bad Boys-2“ filminde oynamis

Seks sembolü Megan Fox, Michael Bay ile yasadigi maceralar üzerine konusarak ünlü yönetmene saldirmaya devam ediyor. Michael Bay'in su sira gösterimde olan Transformers: Yenilenlerin Intikami'nda da rol alan güzel yildiz Megan Fox, bu seferde 2003 yapimi „Bad Boys-2“ filminin bir bar sahnesinde yari ciplak dansci rolünde kamera önüne gectigini acikladi.

Megan Fox, „Michael Bay ile ilk bulustugumda 15 yasindaydim ve Bad Boys-2'de figüranlik yaptim. Bir bar sahnesinin cekiminde Michael Bay, üzerinde bikini olan ve striptiz yapan bir dansci olarak beni cekmek istedi. Tam bu sirada kendisine, henüz 15 yasinda oldugum icin bir bar sahnesinde görev verilemeyecegi ve elimde icecek ile kesinlikle görünmemem gerektigi hatirlatildi. Bu problemi ise Bay, siril siklam islandigim suyun altinda dans ettirerek cözdü. 10. sinifa giden bir kiz cocuguna yaptigi bu davranis, Bay'in calisma zekasini gösteriyor.“ seklinde konusarak, Michael Bay'a duydugu öfkesini yeniden kustu.

Gectigimiz günlerde Megan Fox, Michael Bay'in Transformers-1'in oyuncu secimlerinde kendisine ferrari marka arabasini yikattigini aciklamisti.

Cagdas Seichter / Frankfurt




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder