8 Temmuz 2009 Çarşamba

Megan Fox, rol kapmak icin Ferrari bile yikamis



Hollywood‘un yeni seks sembolü Megan Fox, Transformers‘in 2007 yapimi ilk filminde rol alabilmek icin yönetmen Michael Bay‘in Ferrari marka arabisini yikamis.


Edinilen bilgiye göre Transformers‘in ünlü yönetmeni Michael Bay, senaryodaki karektere oyuncu atamak icin (Casting) Megan Fox‘u evine cagirip, yeteneklerini yakindan görmek istemis. Ve güzelligi ile erkeklerin bir numarasi haline gelen Megan Fox‘a, test amacli olarak garajindaki Ferrari marka arabasini yikama görevini vermis. Michael Bay ise, eline kamerasini alarak seksi star Fox‘un arabasini yikayisini cekmis.


Diger bir Transformers stari olan Ramon Rodriguez ise, atletik bir vucuda sahip oldugunu kanitlaya bilmek icin 90 dakika boyunca Michael Bay‘in bürosunda ordan oraya hizlica kosmak, ziplamak ve atlamak zorunda kalmis. Leo‘ rolünü üstlenebilmek icin Rodriguez tüm bunlari yaparken Michael Bay ise, bir kenara oturup yemek yemis. 


Bu konuda aciklama yapan Michael Bay, söz konusu haberi dogruladi. Ve Megan Fox‘un arabasini yikarken cektigi görüntüleri kaybettigini söyledi. cagdas seichter/frankfurt




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder